SSuzanKellyuzan Kelly

Zang

Wie?

Mijn naam is Suzan Kelly. Ik ben opgegroeid in een huis waar muziek altijd een grote rol heeft gespeeld. Als klein meisje stond ik regelmatig met de deo bus voor de tv te zingen. Nu ik ouder ben speelt muziek nog steeds een grote rol in mijn dagelijks leven, hard meezingen in de auto, zingen in de kerk en nu meedoen met Soul Compass.

Wat?

Mijn rol binnen Soul Compass is ondersteuning van de zang en het mee componeren van de liederen.

Waarom?

Omdat ik mijn passie voor God wil delen met anderen door middel van zang. Ik vind het echt heel leuk om te zingen en mensen te motiveren om God te aanbidden voor wie Hij is. Ik geloof dat we daardoor vele mensen kunnen bereiken met het evangelie.

Dream Big

Over 10 jaar heeft Soul Compass, een platenmaatschappij onder mijn leiding, waar we willen investeren in jonge christelijke artiesten en muzikanten die voorzien worden door onze eigen instrumenten- en apparatuurlijn.

 

Wensley Bentura (JakoJakoBentura)

Percussionist

Ik heb altijd in God gelooft en wist altijd dat hij bestond maar ik deed er helemaal niks mee. Ik was altijd in gezelschap van vrienden en deed dingen die je normaal niet in je eentje zou doen. Ik besefte wel dat dit niet alles was dat het leven te bieden had. In het jaar 1998 kwam ik tot bekering. God sprak tot mij door mijn beste vriend, die een paar jaar eerder tot geloof was gekomen. Mijn leven is sindsdien totaal veranderd. Ik geniet elke dag weer van het goede leven in onze Heer.
Ik hou ervan om muziek te maken met mijn trommels. Ik vind het super om mijn talent voor de Heer te gebruiken.

Soul Compass bestaat uit twee jongeren die van God houden en andere jongeren tot God willen brengen.
Muziek is niet het belangrijkste voor hun, maar God en dat geeft hun mooie inspiratie om liedjes te schrijven.
Het mooiste is dat ik door hun gemotiveerd wordt om me meer te verdiepen in het woord van God.